18 Şubat 2013 Pazartesi

vintage dekorasyon için ipuçları


Vintage Dekorasyon İçin İpuçları

Bu yazı 6 Şubat 2013 tarihinde sitemize eklenmiştir.
Evinde yeni bir atmosfer yaratmak isteyenler için en ideal çözümlerden biri de vintage dekorasyon tarzı olabilir. Eskiyen eşyalarınıza küçük dokunuşlar ile yeni bir form kazandırarak veya satın aldığınız bir eşyayı kendi zevklerinize göre yeniden şekillendirerek, evinizde vintage rüzgarları estirebilirsiniz. Bu tarz aynı zamanda en ekonomik dekorasyon çözümleri arasında yer alıyor. Pahalı mobilyalar satın almadan, dekorasyon malzemelerine avuç dolusu para dökmeden evinizi tepeden tırnağa yenileyebiliyorsunuz.
vintage tarz yatak odasi
vintage tarz yatak odasi
En klasik yöntemlerden biri eskitme uygulamasıdı
r. Modernize edilmiş evlerde dahi oldukça şık bir görünümü yakalamanız mümkün. Ancak eskitme uygulaması yaparken vintage tarzdan uzaklaşmak istemiyorsanız abartıya kaçmamanızda fayda var. Beyaz rengin eskitme uygulamasında şahane durduğunu hatırlatalım.
Vintage tarzın nabzı nostaljide atıyor. Evinizde mutlaka bir nebze de olsa nostalji havası yaratmanız lazım. Bunun için eski bir çerçeveyi eskitme ile yeni bir form kazandırmayı deneyebilirsiniz. Aynı işlemi ayna çerçevelerinde de mutlaka deneyin. Cam vazolarınızda yer alan çakıl taşlarını çıkarıp yerine kurutulmuş çiçekler de koyabilirsiniz. Dekorasyonu tamamlamadan önce birkaç yerde dantel kullanmayı da ihmal etmeyin.http://www.yazarkafe.com/icerik/492452/vintage-dekorasyon-icin-ipuclari.htm http://www.yazarkafe.com/icerik/492452/vintage-dekorasyon-icin-ipuclari.htmttp://www.yazarkafe.com/icerik/492452/vintage-dekorasyon-icin-ipuclari.htm

Hiç yorum yok: